hits
Prøverørsprosessen For å få tiden til å gå Gravid Om oss Kontakt meg På Instagram

Jeg er ei jente på 28 år og jeg spotter.

  • 03.03.2017 kl.09:35

Ja, da var min eggløsning overstått. Hvordan vet jeg det? Jo, jeg hadde to dager med KJEMPEpositive tester (les her), og i går hadde jeg murringer i magen hele dagen. Det sikreste beviset for meg er likevel spotting! Jeg er en spotter! Det vil si at det kommer bittelitt blod sammen med det andre, og farger hele greia i et fargespekter fra gammel snørrklyse til slakterhus. Det er ingenting som er mer sikkert for meg, enn at når jeg spotter midt i syklusen, ja, da har eggløsningen vært. Og i dag spotter jeg. 

Spotting er ikke gøy. Jeg må gå med truseinnlegg for å ikke "grise" meg ut, og dessverre kan jeg noen sykluser spotte hele lutealfasen, det vil si tiden mellom eggløsning og neste mens. Det er et herk! Og ikke blir det noe sexytime i den peridoen heller, om jeg spotter, for det syns jeg rett og slett ikke er noe koselig. Så da får vi håpe at sengevalsen på onsdag holder, siden egglsøningen mest sannsynelig skjedde i natt.

Har vært inne på tanken om det er noe galt med meg, siden det hører til sjeldenhetene at jeg IKKE spotter. Men gynekologen mente det var normalt, og blodprøvene er fine. Det eneste jeg ikke har fått sjekket (og som jeg angrer på nå), er om nivået med progesteron er som det skal i lutealfasen min. Om dette nivået er lavt, så kan man spotte. Likevel mente gynekologen min at det ikke var noe i veien å spotte, det skulle ikke ha noe å si på om man blir gravid eller ikke, men man kan jo begynne å lure... 

Så her har du meg da, jente 28, spotter..  

 

#helse #kroppen #kvinnekropp #sex #samliv #spotting #eggløsning #ønskebarn #ønskemamma #gravid

2 kommentarer

Frua

03.03.2017 kl.21:15

Du får progesteron tilskudd etter innsett :)

withloveandscience

06.03.2017 kl.07:54

Frua: Og det gleder jeg meg til!

Skriv en ny kommentar