hits
Prøverørsprosessen For å få tiden til å gå Gravid Om oss Kontakt meg På Instagram

Jobbreise og hormoner!

  • 17.03.2017 kl.09:39

Nå har det vært full uke her! Har bestemt meg for å ta etterutdanning gjennom jobben, og har derfor vært på studiesamling fra mandag til torsdag! 

Det ble noen bekymringer av det. For det første, går Synarela gjennom sikkerthetskontrollen? Jeg måtte jo ha denne tilgjengelig, da mine spraytidspunkt er 0700 og 1900, og flyet gikk 0710. Svaret er: Ikke noe problem! La den i den gjennomsiktige posen sammen med alt annet, og de stilte ikke spørsmål en gang!  Virkelig supre greier! For det andre, jeg nærmet meg jo drastisk ikm når jeg dro,, hva skulle jeg gjøre med det? Svaret ble å pakke med seg en pakke med Clear Blue plus. Det viste seg jo i etterkant at det var helt unødvendig, da tanta kom som bestilt. Ingen utsatt tante pga Synarela her i gården,nei! 

For det tredje:HORMONER! 

Trodde jeg hadde klart å snike meg relativt unna de fleste av birvirkningene, men den gang ei. Jeg er fortsatt trøtt og litt hissig. Men i går kom det første tilfelle av...tårer! Herregud, så tåpelig. Jeg ventet på flyet mitt hjem i går, og i innsjekkingen av bagasje, var det en hund som skulle settes i bur og ut på tur. Denne hunden hadde virkelig ikke lyst til dette, og når det kom inn i buret begynte den å pipe og ule, livredd som den var. Siden jeg har verdens skjønneste hund hjemme, ble dette for mye for hundehjertet mitt, og det var forferdelig å høre på! Jeg hadde mest lyst til å løpe bort og "redde" den fra buret. Tårene rant, og jeg måtte bare komme med inn på toalettet for en liten skjerpings! Hormoner på avveie der altså! Når vi landet i hjemtraktene, fikk jeg heldigvis se hunden utenfor buret på flyplassen. Der virket det heldigvis som at den hadde det helt fint, og hadde kommet fra det uten varige mén. 

Da var det ekstra godt å se det blide fjeset og den logrende halen når jeg kom hjem! Sambo var ikke så værst å komme hjem til heller. 

Teller ned dagene til kontroll på Ullevål nå! Det er onsdag neste uke. 

#reise #Synarela #hormoner #flyplass #drama #helse #hund #ivf #ønskemamma #ICSI #withloveandscience

2 kommentarer

Mamma For Andre Gang

19.03.2017 kl.20:27

Masse lykke til på Ullevål! :-)

withloveandscience

20.03.2017 kl.08:16

Mamma For Andre Gang: Tusen takk for det! :)

Skriv en ny kommentar