Prøverørsprosessen For å få tiden til å gå Gravid Om oss Kontakt meg På Instagram

Nå har jeg gjort noe jeg ikke burde gjøre.

  • 11.04.2017 kl.11:43

Nå har jeg gjort noe jeg ikke burde gjøre. Jeg har lovet meg selv det, gang på gang, og som regel klart meg fint. Men i dag var dagen jeg skulle sprekke. jeg så den lyste mot meg på lang vei, og klarte ikke å la vær å gå mine utålmodige skritt bort i avdeling den hang. Der så jeg nemlig denne: 


Den regelrett ROPTE ettter meg, slik at jeg måtte ta meg en tur i barneavdelingen. Fader altså. jeg har unngått den avdeling med hele mitt hjerte, nettopp fordi det er så sårt å gå inn der og kun kjøpe gaver. Jeg vil kjøpe noe til oss også! Og selv om denne hang der, så klarte jeg faktisk å la den henge der! Men den lurte meg inn i avdelingen for det. Jeg har bestemt meg for å ikke kjøpe noenting, før vi har et vellykket forsøk. Det er vanskelig, men har gått så langt. Jeg føler jeg vil "jinxe" det, om jeg kjøper noe for tidlig. Jeg, som ikke er religiøs, og tilber vitenskap, tror altså at jeg kommer til å ødelegge forsøket om jeg kjøper en body. Herregud. 

Hvor er relalitetssjekken når man trenger den? 

 

#shopping #baby #ivf #icsi #prøverør #fertilitet #familie #ventetid

 

4 kommentarer

Nora Piscopo

11.04.2017 kl.12:09

Så herlig den var!

withloveandscience

11.04.2017 kl.12:12

Nora Piscopo: Ikke sant! Og teksten passer jo så bra om vi lykkes! <3

Karoline

12.04.2017 kl.13:06

Har du lest The Secret? I den boken forklarer de det slik at om man ønsker noe, så skal man late som det finnes allerede. Man skal aldri tenke at det kanskje ikke skjer, bare at det skjer, at det blir godt og at det går bra. Positive vibber, liksom. Kjøp bodyen. Kjøp enda mer om du vil. Det skjer. Dere får det til. På en eller annen måte, uansett. <3

withloveandscience

12.04.2017 kl.19:04

Takk for flotte ord?

Skriv en ny kommentar

hits