Prøverørsprosessen For å få tiden til å gå Gravid Om oss Kontakt meg På Instagram

Hva skjer i magen?

  • 11.04.2017 kl.13:34

Jeg er bare på rugedag 4, og er er en utålmodig sjel! Denne helvettes ventinga, og usikkerheten. Jeg kjenne rmeg oppblåst, jeg har ømme pupper og murringer i magen. Jeg "kjenner" livmora mi i magen. Det er nesten vondt å sette seg brått ned. Og alt dette kan skyldes at egget driver å fester seg...eller Lutinus...eller PMS. Herregud, det er til å bli gal av. 

Om celledelingen har gått som den skulle, så burde egget mitt nå være på blasocyst-stadiet. Det ble satt inn som en perfekt fire-delt egg, og siden det deler sg ca en gang i døgnet, kan jeg tenke meg at lørdag var det 8-delt, søndag var det 16-delt, i går var det 32-delt osv. I blastcyst-stadiet har de forskjellige cellene fått hver sine arbeidsoppgaver for videre utvikling, og det skal også være mulig å se forskjell på disse i et mikroskop! Noe så rart å tenke på: I disse dager dannes altså de cellene som utgjør grunnlaget til det vi ønsker oss aller mest her i verden. 

Jeg aner virkelig ikke hvordan jeg skal få tiden til å gå fortere. Jeg skulle ønske at graviditetstestene som jeg kjøpte på apoteket i stad 8til den nette sum av 398kr!), kunne brukes med sikkerhet allerede i morgen! I tillegg har jeg bestilt et "lass" med tester fra billigetester. Håper de kommer frem før påskedagene, slik at jeg i det minste kan begynne å teste etter eggløsningsspøryta. Denne skal i teorien være ute av kroppen etter 10-12 dager, så derfor er det ikke noe vits i å bruke opp de dyre testene før det nærmer seg testdag, eller mensen kommer.  Hadde virkelig håpet å slippe mensen det neste året altså! 

 

#gravid #helse #sex #samliv #infertilitet #prøverør #ivf #icsi #familie #ønskebarn #ønskemamma #withloveandscience

3 kommentarer

Frua

11.04.2017 kl.19:58

Huff så kjedelig når dagene går sakte! Krysser fingrene for at billigtestene kommer fram imorgen :D

Rart det som skjer i kroppen nå og veldig spennede :D

Emi

12.04.2017 kl.12:52

Sommerfugler i magen på dine vegne!

withloveandscience

12.04.2017 kl.19:03

Tusen takk?

Skriv en ny kommentar

hits