hits
Prøverørsprosessen For å få tiden til å gå Gravid Om oss Kontakt meg På Instagram

Rugedag 8

  • 15.04.2017 kl.09:31

I dag har jeg kommet til rugedag 8 og følelsen i dag er...at dette ikke går. Har siden rugedag 2 spottet og småblødd litt. Vet jo at dette kommer fra Lutinus, mest sannsynelig, men det hjelper ikke akkurat på troa. Blir nesten litt irritert på sambo som er så helvettes positiv! Han er sikker på at dette har gått veien, og mener jeg er suuuper negativ og en skikkelig pessimist. Jeg kaller meg selv en realist, syns det er bedre å bli overraska, enn skuffa. 

Men nå tok jo optimisten i meg over en skakket stund her, og i dagtidlig testet jeg IGJEN! Faen da, jeg vet jo at det er for tidlig. Jeg er 10 dpo (days past ovalation) og ruger på 8. dagen, telt fra innsettingsdagen. Jeg klarte ikke å la vær å tenke at: " jo, i dag, i dag blir det to streker!". Ble det det? Nei. Burde jeg være overraska? Nei, Burde jeg blir skuffa? Nei, Ble jeg det? Ja. 

Jeg tror kanskje denne ventinga mellom innsetting og testdato, er de dagene med høyest forventingspress og utålmodighet vi IVF'ere går igjennom. Og ikke minst den største psykiske belastingen. Du får humørsvingninger uten like, og det er ikke bare på grunn av alle hormonene du har stappet i deg de siste 6-8 ukene, men også fordi du rett og slett blir usikker. Oi, der kjente jeg noe! Var det festesmerter? Eller mensen? Oi, jeg blør! Er det av Lutinusen, eller er det mensen? Har forsøket gått til helvette allerede? Oi, så ømme pupper jeg har! Er det fordi jeg er gravid? Eller fordi jeg går på Lutinus? 

Du får lyst til å strikke babytøy, kjøpe barnevogn og saumfarer nettet etter forskjellige måter å fortelle folk den gode nyheten. Så biter realisten i meg tak i rompa mi og trekker meg nedenom og hjem. Kan jo ikke finne på å planlegge noe som ikke kommer til å skje? Herregud, får da hverfall vente til du tester positivt, og enda da er det ikke sikkert at det kommer til å gå bra. Optimisten i meg (og i sambo) mener at det ikke skader å planlegge litt. Bare littegrann, for det er jo så hyggelig å snakke om. 

Nei, nå MÅ dagene gå fort. Vi skal på overnattingstur i dag, og tror ikke jeg gidder å ta med tester på tur. De blir sikkert negative likevel. Men på mandag, DA bør de bli postive. 

#Vinglepetra.

 

#Ivf #icsi #prøverør #testing #humørsvingninger #symptomer #negativ #familie #ønskebarn

5 kommentarer

Kristin

15.04.2017 kl.09:43

Skal krysse fingrene for dere på mandag :-) Bra dere holder håpet oppe, det gjør det forhåpentligvis litt mindre belastende. Fortsatt god påske :-)

withloveandscience

15.04.2017 kl.09:59

Kristin: Tusen takk! Må prøve å holde motet oppe, selv om sambo er flinkere enn meg ;)
God påske til deg og dine også!

Emi

15.04.2017 kl.22:24

Spent på dine vegne, vet jo hvor hard du ønsker dette og hvor mange negative tester du har tatt. Derfor sommerfugler i magen. Ønsket jo at vi skulle havne i samme terminklubb, helt slik ble det ikke. Men er du gravid nå blir det samme måned, om ikke år, i det minste. 😉

withloveandscience

16.04.2017 kl.10:40

Emi: Ah, så koselig Emi :) Ja, nå får vi satse på mnd hvertfall! Har dessverre ikke trua i dag heller, men vi får se om det blir noen streker i morgen.

sbx

17.04.2017 kl.15:04

Krysser fingrene for deg!!!! <3

Skriv en ny kommentar