hits
Prøverørsprosessen For å få tiden til å gå Gravid Om oss Kontakt meg På Instagram

Mensen.

  • 16.04.2017 kl.11:52

Ikke helt enda, men jeg kjenner den er på vei. 

Symptomene så langt har vært ømme pupper, og sankker jeg ikke bare om niplene, men hele puppen, til langt under arma. Hadde jeg ikke gått på Lutinus hadde jeg vært i ekstase, men nei, dette stammer nok fra Lutinus. Det samme gjør nok også blodårene på puppene, mer synlige blodårer. Enten det, eller så har jeg aldri lagt merke til de før. Har også kviseutbrudd. To på haka, en i panna og en i venstre øre. Ja, du leste riktig, øret. Kjempebehagelig. Jeg har også luft i magen og har mensmurringer og delvise menskramper, men ikke helt lik de jeg får når tanta virkelig slår til! Og alt dette kan skyldes Lutinus. Og jeg har langt mer tro på at Lutinus er skyld i mine plager, enn at jeg skal være gravid. 

Som nevnt i går, så var jeg på overnattingsbesøk i natt, og tok ikke med meg noen tester dit. Så da får jeg teste i morgen, selv om jeg er ganske sikker på at det ikke er no vits. I morgen er jeg 12 dpo, og det er denne dagen jeg vanligvis får mensen i mine "normale" sykluser. Men skulle den ikke dukke opp, ja, så kan Lutinus faen meg være skyld i det og. 

 

#Lutinus #Ivf #icsi #rugedag #prøverør #fertilitet #familie #ønskebarn #utålmodig

8 kommentarer

Helene

16.04.2017 kl.12:24

Jeg har også en kvise i øret.. min er i høyre øret bare sånn for ordens skyld.....

Håper at de murringene du kjenner er at det har gått veien denne gangen. Jeg krysser fingrene for deg <3

withloveandscience

16.04.2017 kl.20:32

Tusen takk!?

Anonym

16.04.2017 kl.12:54

Tenk positivt :) var gjennom det samme i feb. Testa negativt dagen jeg fikk beskjed om å ta test fra sykehuset . Fikk også kviser og typiske mensen symptomer! Men mensen kom aldri, testa på nytt etter 8 dager. Nå er jeg gravid i 9 uke :) jeg var også negativ, sånn at eg kje skulle bli så lei mg :( så negativ tester til nå og kviser betyr ikke at mensen kommer :)

withloveandscience

16.04.2017 kl.20:33

Takk, vi får krysse fingra:)

16.04.2017 kl.20:40

Jeg ble gravid uten at det var planlagt og hadde i tillegg veldig ustabil mens, hadde derfor ingen grunn til å skulle teste for graviditet. Men grunnen som fikk meg til å teste var at jeg hadde veldige mensenmurringer, følte mensen var rett rundt hjørnet men den kom ikke, så de kan være et godt tegn :-D rett etter jeg fikk positiv test kom kvisene en etter en også, slet veldig me dette tidlig i graviditeten, så jeg krysser fingrene for deg. Og lykke til! :-)

withloveandscience

17.04.2017 kl.07:48

Tusen takk!?

Frua

17.04.2017 kl.11:59

Lutinusen er utspekulert, har noen symptomer her også, men har jo ikke sjans til å vite hva som er hva og det er så kjipt, og man blir jo bare forvirra.

Det er tøft det her! <3

ps: jeg har google meg halvt ihjel etter graviditetsymtomer på nett og mensmurringer kan faktisk være et tegn på graviditet. :)

Jeg håper så veldig på at det skal gå for riktig vei nå! :D

17.04.2017 kl.14:12

Dette med ømme bryster langt ut over både nippler og bryster kjenner jeg igjen som graviditetssymtpom. Jeg var øm til langt bak på ryggen frem til uke 6 eller 7!

Skriv en ny kommentar