Prøverørsprosessen For å få tiden til å gå Gravid Om oss Kontakt meg På Instagram

Fortsatt gravid

  • 24.04.2017 kl.10:59

Etter å ha trappet ned med Lutinus, var jeg spent på om jeg kom til å fortsette å blø. Det har jeg heldigvis sluttet med! Og testene blir stadig sterkere! Nå er det vel snart på tide å innse at vi fkatisk er gravid, og at det enn så lenge går riktig vei!

Jeg har fortsatt mensmurringer og superømme pupper, men det er vel slik det skal være. På lørdag opplevde jeg også ha ekstremt høy puls, selv om jeg lå rolig i senga! Og da ble jeg jo litt nervøs. og da steg på pulesn ytterligere. Måtte få sambo til å goole "høy hvilepuls graid", men tror han lette frem et positiv svar for å roe meg ned. Han brukte i hvertfall uendelig lang tid å finne frem til noe. Og det var i følge han, helt normalt. Tror likevel jeg skal nevne dette på legetimen min på torsdag. 

I takt med at jeg har begynt å tenker på at jeg faktisk er gravid, så kommer det jo en del spørsmål rundt hva som er bra og ikke bra for bøllefrøet (og meg). Jeg kjenner jo til de vanlige tingene, ikke spise rått kjøtt, ikke drikke alkohol, ikke røyke etc etc. Men hva med alle de tingene jeg IKKE har fått med meg? Som for eksempel, hva med sex? Kan vi ha sex på samme premisser som før? Kan jeg reise i svømmehallen? Kan jeg sykle?

Google blir nok min beste venn fremover!   Ingen tvil her nei! 

 

#Gravid #icsibaby #ivf #prøverør #fertilitet #familie #ønskebarn #clearblue

4 kommentarer

Frua

24.04.2017 kl.11:17

Godt det er noen flere som bruker litt tid på å skjønne hva som skjer i kroppen ;) så bra spottinga har gitt seg!

Jeg har googla en del og det er bare å ha sex som vanlig ;) trening er bra så lenge man ikke overdriver og ikke kontaktsport.

det kommer så mange spørsmål og man tolker jo alt som skjer i kroppen så blir jo litt stressa :p

Fint du bruker noen tester for jeg kjøpte inn noen ekstra sjøl hehe :D

withloveandscience

24.04.2017 kl.11:42

Frua: Hehe, ja, jeg måtte google en del jeg også gitt! Og ja, er man testetøs, så er man testetøs :p

nymfemamma

24.04.2017 kl.20:30

Du kan i utgangspunktet gjøre alt du gjorde før, så lenge det ikke er ubehagelig. Men det er mest sannsynlig en stund til ting blir skikkelig ubehagelig, eller for tungt osv. Herlig at du fortsatt er gravid! :D

withloveandscience

25.04.2017 kl.09:01

nymfemamma: Ja, skal høre med treningssenteret havs om er lurt å gjøre. Men Zumba har jeg lest skal være bra! :)

Skriv en ny kommentar

hits