hits
Prøverørsprosessen For å få tiden til å gå Gravid Om oss Kontakt meg På Instagram

Ikke akkurat som planlagt...

  • 26.04.2017 kl.08:53

I går hadde jeg sambo faktisk 7-års jubileum! Det husket ikke jeg! Vansligvis er det jo mannen som får tyn for å glemme datoer og slikt, men her i huset var kjærringemne mer opptatt av å telle dager til UL, enn å registrere festdagen. Derfor var det en litt pinlig berørt frøken som svarte på telefon, når sambo ringte fra jobb for å gratulere. Jaja, da har vel han noe å leve på de neste 6 mnd. Selv om en av oss kom på dette, så ble ikke akkurat storslått feiring. 

Etter jobb heiv vi i oss noen brødskiver, før vi reiste til treningssenteret som jeg nevnte i går. Det var det egentlig meningen at jeg skulle avtale med en PT, om det var mulig å få litt oppfølging i svangerskapet. Problemet var bare at senteret var fullt av kjentsfolk, og vi har ikke en gang nevnt noe for foreldrene våre. Løsningen ble jo da å late som at dette var en helt vanlig økt. Nesten. Når jeg skulle sette i gang med jogging på tredemølla, var det rett og slett ubehagelig! Fikk små stikkinger i underlivet og magen. Dette ga seg når jeg gikk i raskt tempo, så løsningen ble å gå raskt, i bratt oppoverbakke på mølla! For å få tiden til å gå, så satte jeg på en episode med Grey's Anatomy på mobilen! (Jeg henger visst litt etter her, er "bare" i sesong 7.) Det var jo kjempelurt, og 45 min gikk fort som bare det! Jeg ble andpusten og svett, og da er vel målet oppnådd. Litt bevegelse er bedre enn ingen. 

Når vi kom hjem skulle man tro at vi burde ha hatt en gourmetmiddag ventende, men neida. Her gikk vi rett i dusjen, hver for oss, og så ble det sofaen med en koffein-fri tekopp og knekkebrød med gulost. Og så sovnet mor på sofaen. 

Ja, flott feiring dette altså! 


Bilde fra Den Kule Mage
 

#trening #jubileum #7år #ivf #icsi #prøverør #fertilitet #familie #kjærlighet #gravid #helse #knekkebrød

3 kommentarer
Hey jeg er fortsatt i sesong tre, haha :-P Ga meg der for mangfoldige år siden, kanskje jeg skal ta det opp igjen i permisjonstiden. Jeg svømmer som trening jeg, det gjør ikke vondt. :-)

withloveandscience

26.04.2017 kl.11:07

litloo: Ja, her blir det nok svømming på fredager fremover :)

spisogspar

26.04.2017 kl.21:31

Ja det er ikke alltid det går som planlagt :)) Gratulerer med 7 års jubileum :D

Skriv en ny kommentar