hits
Prøverørsprosessen For å få tiden til å gå Gravid Om oss Kontakt meg På Instagram

Jeg føler meg ikke gravid!

  • 02.05.2017 kl.12:22

Det er mye som liksom foregår i kroppen min nå. Mitt lille bøllefrø vokser og vokser. Hjertet skal ha begynt å slå. to av fire hjertekamre fungerer. Du skal kunne skille mellom hode og kropp, og allerede nå ligger det anlegg til ti tenner i over- og underkjeven. Annet enn at jeg har fått litt større pupper, og at de er superømme, kjenner jeg ingenting av det som skjer i kroppen min! Livmoren min skal til og med være på størrelse med en tennisball nå, men ligger godt skjult i bekkenet mitt enda. 

Det er rett og slett vanskelig for meg å skjønne at jeg er gravid. Og enda vanskeligere er det for sambo. Han har ikke ømme pupper, og jeg er i ellers fin form! Det er nesten så jeg skulle ønske at jeg ble litt kvalm, i det minste, slik at jeg kan få et tegn på at jeg er gravid. 

Min størte frykt nå, er at hjertet til bøllefrøet ikke harbegynt å slå. At bølleføret har slutta å utvikle seg, og at kroppen min ikke har fått det med seg. Det skal liksom være for godt til å være sant, at vi skulle lykkes på første forsøk. Jeg vet at jeg ikke skal bekymre meg, men som IVF'er blir du vant til å bli realistisk, slæsh pessimistisk. Heldigvis fikk jeg svar fra fastlegen i helga, om at hu skulle sende henvisning til sykehuset. Håper virkelig jeg får time til UL rakst iposten, slikt at jeg har en dato å se frem til. Jeg føler meg ikke gravid! Og det å få kunne se et lite blinkende hjerte rundt 17. mai, hadde roet nervene mine drastisk. Tiden går sååååå sakte! 

I morgen er jeg 6+0. 6+0 og jeg føler meg ikke gravid.  

#gravid #helse #IVF #prøverør #icsibaby #fertilitet #familie 

7 kommentarer

Frua

02.05.2017 kl.14:26

Så kjedelig da.. men skjønner godt hva du mener! Jeg er litt kvalm hver dag men blir superstressa når det gir seg for da er redd det er noe feil og tenker litt at jeg kanskje bare har en langvarig omgangsjuke på gang! Venter også på ultralyden så jeg får det skikkelig bekreftet at jeg er gravid, for jeg sliter litt med å tro på det ennå. Tør ikke helt å slappe av og tro at alt skal gå bra helt ennå! Ganske sikker på at det kommer av ivf karusellen ja!

Men nå er det også sånn at alle kvinner er forskjellige og alle reagerer forskjellig på hormonene som herjer i kroppen. så kanskje du ikke vil merke så mye i begynnelsen men kanskje mer senere? :) krysser fingre og tær for at bøllefrø vokser og gror, og sender litt morgenkvalme til deg ;)

withloveandscience

02.05.2017 kl.15:20

Frua: Tusen takk <3

Sofia

02.05.2017 kl.18:54

Jeg følte meg ikkje gravid før i uke 30 ish? Da begynte de så vidt å vise en liten kul, og de begynte å bli litt tyngre å bøye seg. Heller ikke et eneste tegn enda ( uke 40 nå) . Ikke ømme pupper, ikke kvalme, ikke noe særlig plaget av halsbrann, rygg OL. Så ikke bekymre deg, sjøl om jeg skjønner at du gjer det :-)

Pernille

03.05.2017 kl.14:44

Velkommen som mamma! Det er en evig haug med bekymringer, og det slutter absolutt ikke når barnt er født.

Jeg har fire barn, og jeg tror faktisk ikke jeg vil slutte å bekymre meg før jeg ligger i grava..

Sykdom, ulykker, venner, skole, utdannelse, bilkjøring, det er mye å ta av gjennom livet.

Det er prisen for kjærligheten.

withloveandscience

03.05.2017 kl.14:49

Pernille: Ja, det er nok slik det skal være, dessverre :)

Mammadrøm

03.05.2017 kl.18:28

Signerer Pernille sin kommentar!! Det er utrolig skummelt og fantastisk nydelig å være mamma. Ville ikke vært det foruten, men håret blir gråere for hver dag!

withloveandscience

04.05.2017 kl.06:36

Hehe, det tror jeg på:)

Skriv en ny kommentar