Prøverørsprosessen For å få tiden til å gå Gravid Om oss Kontakt meg På Instagram

Ventetid

  • 03.05.2017 kl.10:42

I går var det jaggu meg et herlig vær! Det  ble rett hjem fra jobb, og ut på tur med bikkja! En flott tur i skogen rett bak huset, tenker vi var borte i en times tid. Da jeg kom hjem hadde søren meg sambo fyrt opp grillen også! Snakk om luksus! Så resten av kvelden med tilbrakt på terrassen, helt til sola gikk ned. Det var rett og slett herlig å kjenne skulderne senke seg, og pulsen synke. 

Jeg føler meg ikke mer gravid i dag, enn jeg gjorde i går dessverre. Men i dag har jeg da fått bestilt time hos jordmor! Det blir den 16. mai. Da er det enda en dato å se frem til. Venter fortsatt på innkalling fra sykehuset om UL i uke 8, og lurer egentlig på om jeg skal ringe å purre på den? Dumt om de har glemt meg liksom. Gir det et par dager til, før jeg purrer tenker jeg. uke 8 er jo samme uke som jordmor-timen, så dagene rundt 17.mai, blir spennende! 

#personlig #kokk #gravid #jordmor #prøverør #ivf #icsibaby

 

 

7 kommentarer

Prøver

03.05.2017 kl.13:16

Heldig med kokk i huset! Kan jeg spørre deg om en ting? Måtte du veie deg på første konsultasjonstime, eller kunne du oppgi vekt? Kjenner bare at jeg gruer meg til å måtte gå på vekta og at klær og sko skal være med i målingen liksom. Da blir det jo fort noen kilo ekstra, i tillegg til at man har spist og drukket før konsultasjonen. Sikkert utrolig teit av meg å tenke sånn, men kjenner at dette er en barriere for meg...

withloveandscience

03.05.2017 kl.14:31

Prøver: Hei! Ja, måtte opp på vekta. Det var ikke noe jeg gledet meg til heller, da jeg er litt rund i kantene, og ikke har veid meg på tre år. Vekta er kun for å dosere medisiner, tenker jeg, og for å sjekke at du ikke er over den BMI de har som grense (som er ganske høy!) :) Ikke noe å grue seg til!

Frua

03.05.2017 kl.20:13

Så fint du har fått time hos jordmor :D det er samme dag som jeg har UL time! :)

ring å purr and UL, bedre skjekke en gang for mye ;)

withloveandscience

04.05.2017 kl.06:37

Så spennende da!:) Ja, må nok ringe sykehuset å høre i dag tror jeg..

Tenåringsmor og gravid på fryseforsøk

03.05.2017 kl.20:54

Hei! Jeg kom tilfeldigvis over bloggen din - GRATULERER så mye med graviditeten! Helt fantastisk! :) Jeg kjenner meg så godt igjen i din historie. Jeg er selv gravid, 6+1 ved hjelp av ICSI. Skal prøve å følge deg fremover..spennende tid vi har i vente :)

withloveandscience

04.05.2017 kl.06:36

Tusen takk, og i lige måde!:) Jeg er 6+1 i dag, så da ligger vi likt;)

Skriv en ny kommentar

hits