hits
Prøverørsprosessen For å få tiden til å gå Gravid Om oss Kontakt meg På Instagram

I dag skal vi fortelle foreldrene hans!

  • 12.05.2017 kl.10:12

Vi ble sittende å snakke sammen over middagen i går, hvor lykkelige vi er for å få hørt hjerteslagene til bøllefrøet, og hvor fint det er å være oss akkurat nå. Og vi begynte å tenke på hvorfor vi skal vente med å dele de gode nyehetene? Vi er jo inne i uke 8 av graviditeten alt! Det er mange som nå sikkert kommer til å mene at dette er alt for tidlig, at vi burde vente, for tenk om det går galt? Vi tenker at om det går galt, så vil de jo få vite det uansett. Og enn så lenge, så er det ingenting som tyder på at noe skal gå galt <3  

Brått bestemte vi oss for å at vi skal fortelle dette til foreldrene hans i dag, og reise til mine foreldre på søndag, siden de bor litt lengre unna. Vi vet ikke helt hvordan vi skal fortelle det, men siden svigers ofte sitter "barnevakt" for hunden vår tenkte vi å henge en kopi av det første ultralydbildet i halsbåndet hennes, og bare sende henne inn i stua. Til min mor har jeg kjøpt en bok som heter "Vinterstrikk til baby" siden det er nettopp det vi kommer til å få. Tenkte bare å pakke inn denne med kopi av ultralyd bilde, og gi i gave. 

Syns dere det høres dumt ut? Ville dere gjort det anderledes? 

  

#fortelle #foreldre #ivf #prøverør #gravid #icsi #familie #fertilitet

 

4 kommentarer

AT

12.05.2017 kl.12:40

Det blir gøy å se hvor glade de blir. Når dere vil fortelle om graviditeten er opp til dere. Så lenge det føles riktig, kjør på. Hørtes ut som gode ideer. Masse lykke til =)

Frua

12.05.2017 kl.19:12

Så gøy! Syns det var fine måter å fortelle det på :)

Julie - Når 3 blir 5

12.05.2017 kl.20:54

Kjempefine måter å fortelle det på :) Blir spennende å høre hvordan de reagerer :D

Frkfremtid

19.05.2017 kl.19:06

Det er noe som jeg gleder meg masse til, å fortelle foreldrene våre nyheten! Fin måte å gjøre det på da!

Skriv en ny kommentar