hits
Prøverørsprosessen For å få tiden til å gå Gravid Om oss Kontakt meg På Instagram

Reaksjoner!

  • 15.05.2017 kl.10:13

På fredag hadde vi bestem oss for å fortelle foreldrene hans at de skal bli besteforeldre, og vi hadde egentlig planlagt hele kvelden. Men så ringer mamma. Min mamma. Hun lurer på om de kan svippe innom? De har nemlig vært i området i et annet ærend, og lurte på om vi hadde tid til kaffe? Gips! Ja, det hadde vi vel, og vi kom frem til at da kan vi jo dele nyheten med mine foreldre også! Da får de jo vite det samme dag, og det blir ingen forskjell på dem slik sett. Mine foreldre kom rett etter jobb, så det var ikke mye tid til å pakke inn boken med strikkeoppskrifter, men jeg rakk det akkurat! Jeg la også en kopi av ultralydbildet inni, med teksten: "Hei, mamma kaller meg for Bøllefrøet, og jeg kommer i desmeber2017/januar 2018". Mamma åpnet pakken, og så litt undrende på meg, tror ike hun skjønte det med en gang. Så kastet sambo en liten body bort til stefaren min som det står: "Made with lots of love and a litte bit of science". (Den er selvlaga på Spreadshirt, eget innlegg om den kommer). Og da, som et lyn fra klar himmel, skjønner hu det! Hu hopper og og roper: "ENDELIG! ENDELIG! ENDELIG!" og gråter gledestårer, og nesten hopper over stuebordet for å gi meg en klem. Lykken hennes er komplett der altså! 

Hos hans foreldre senere på kvelden, lot vi bikkja gjøre jobben. Vi rullet sammen en kopi av ultralydbildet (Vi vil jo ha orginalen selv), og bandt det fast i halsbåndet. Svigermor lurte straks på hva det var hu kom inn med, og satte seg ned på huk for å løsne papiret. Det tok to-tre minutter før hu skjønte tegninga hu og, mens svigerfar kastet seg hikstende rundt halsen på meg! Der og  ble det glede i heimen skal jeg si dere! 

Herlig å dele nyheten med noen! Og hvertfall da de blir så glad <3 

#familie #fortelle #gravid #nyheter #ivf #icsi #prøverør #fertilitet #glede #hund #ultralyd 
 

2 kommentarer

Frua

15.05.2017 kl.17:29

har venta fælt på oppdatering om reaksjoner! :D

høres ut som en veldig fin kveld ;)

våre foreldre har vært involvert hele veien så blir ikke noe særlig overraskelse der :p, men har en bestemor som snart har bursdag så gleder meg masse til å overraske henne! :)

DottyJune

16.05.2017 kl.11:19

Herlig :D

Skriv en ny kommentar