hits
Prøverørsprosessen For å få tiden til å gå Gravid Om oss Kontakt meg På Instagram

Stille stunder

  • 24.05.2017 kl.14:29

Det er ikke så mye som skjer her om dagen. 

Vi har fortalt vordende besteforeldre, ei som ska bli tante og ei som skal bli oldemor. Onkel får nok vite det i løpet av dagen i dag eller i morgen. 

Største tema om dagen er hvordan jeg i alle dager skal klare å holde dette skjult i morgen!? Da skal vi nemlig i 30-årslag og da er det jo naturlig å ta seg en tår. Jeg skal kjøre dit uansett, men føler liksom på meg at den unnskyldningen ikke holder vann i dette laget her. Aner virkelig ikke hvordan jeg skal få vridd meg unna. Har tenkt tanker på å drikke alkoholfritt øl, men jeg syns ikke det smaker all verdens. Blir nok uansett til at jeg drikker fra plastkopp, slik at ingen ser etiketten på det jeg drikker, men da kommer de sikkert til å stusse fælt når jeg plutselig skal kjøre hjem igjen, haha! Vi får se hva vi finner på. 

Fikk spørsmål fra ei god venninne om hu kunne sove hos oss fra i morgen til fredag. "Selvsagt!" svarte jeg, men fortalte som sant er, at jeg ikke visste om vi kom til å være der til langt på natt. Resultatet er nok at hu ble litt fornærmet og skaffet seg skyss hjem igjen på egen hånd. Dette er nok også en av de venninnene mine som kommer til å stusse fælt over hvorfor jeg ikke drikker. Men men. 

Eller går det i venting på UL her i gården. Jeg har bestemt meg for å prøve å la det gå så lenge som mulig før jeg eventuelt bestiller en  privat ULtime, men det er vanskelig! Jeg er superheldig, og kjenner lite til at jeg gravid. Det er nesten så jeg lurer på om det er noen inni her i det hele tatt! Derfor har jeg lyst på en UL sånn ca rundt uke 12 -13. Sambo menter at vi ikke trenger det, så lenge vi så hjertet sist gang, men jeg tror jeg kommer til å bli mer beroliget, om jeg får se noe etter uke 12. Er nok IVFer'n i meg som tenker for mye. 

Nå blir det ut i sola og litt shopping! Må nemlig finne meg en kjole som kan vokse med meg i sommer <3 Bilde fra apotek1.no

#prøverør #ivf #icsi #fertilitet #drikkepress #alkohol #gravid #personlig #psyke #UL #ultralyd

 

Én kommentar

Frua

28.05.2017 kl.16:23

Hvordan gikk 30-års laget?

Hørt man ser veldig forskjell på ul fra uke 8 og til 11-12 uker så er jo spennede med ul da ;D

Skriv en ny kommentar