hits
Prøverørsprosessen For å få tiden til å gå Gravid Om oss Kontakt meg På Instagram

100 dager! - Jeg kjenner ingenting!

  • 30.06.2017 kl.09:14

Nå har jeg vært gravid i 100 dager! 100! Hvor har den tiden blitt av? Syns det var i går vi satt og ventet på venterommet på Ullevål, spente på hva fremtiden skulle bringe. Mine 100 dager om gravid har forbigått i nogenlunde stillhet. To småblødninger som skremte meg litt, men som viste seg å være helt ufarlige. Litt trøtt, og et stort blodtrykksfall hos legen. Det er den spenningen jeg har fått. Ellers har jeg kjent, og kjenner, INGENTING. I dag tidlig lå jeg helt rolig på ryggen, med hånden på magen, og prøvde å kjenne ekstra godt etter disse "fjærbevegelsene" som folk mener de kjenner. Jeg kjente ingenting. Er det noen inni der i det hele tatt? Jeg føler meg ikke gravid! 

Har fått bestilt time til jordmor den 13.juli. Da skal jeg være 16+1 på veg, beregnet etter uttak. Håper virkelig jordmor kan lytte etter hjertelyd da, den bør vel kunne finnes med doppler da? Skal i all hovedsak dit for å snakke om at jeg ikke føler meg gravid, og kommentarene fra legen i fra forrige legebesøk (les om det her), om kontorllene hos lege/jordmor. Det blir spennende å høre hav hun mener om den saken! 

Også føler jeg meg litt overveldet av alt vi må huske på frem til bøllefrøet kommer! Hva trengs av utstyr? Når skal jeg kjøpe dette? Hva slags merker/typer? Hvilke størrelser? Det er så mye å sette seg inn i, og det er lett å gå seg vill i jungelen av babyutstyr som finnes! 

Har noen av dere noen tips til meg?  

#babyutstyr #gravid #jordmor #lege #ivf #prøverør #fertilitet #familie #ønskebarn #drømmer #personlig

10 kommentarer

Sophia

30.06.2017 kl.12:37

Eg følte meg ikkje gravid før i slutten for då va eg drit Lei ventinga!

Ingen symptomer / plager gjennom hele graviditeten 👌🏻

withloveandscience

30.06.2017 kl.12:58

Håper på godfølelsen snart!

Ella

30.06.2017 kl.18:50

Jeg merka heller ikke noe særlig liv før i uke 15-16. Å man lytter alltid på hjerte hos jormor😊

Frua

30.06.2017 kl.20:58

Jeg er kvalm og sliter med ryggen og blir fort sliten. Jeg sliter også med å tro på at jeg er gravid, kanskje ivf "skade"? Men jeg har begynt å merke hvis jeg står inntil en benk eller noe med magen så merker jeg det kan være noe på innsiden, men ingen bobler eller noe annet. Lagt på meg rundt magen men syns jeg bare ser småfeit ut Hehe. Syns absolutt du bør snakke med jordmor :) gleder meg til min første time hos jordmor! Håper på masse info og tips! ang utstyr så aner jeg ikke! Seng, stellebord, vogn og masse varmt tøy?

Bevc

30.06.2017 kl.20:58

Yey! Andre trimester! Jeg er bare noen få dager etter deg :)

Kjøpte denne vognposen på tilbud i dag: https://www.risarosa.no/ullposen/ullposen-mrk-groffwhite

Syns de er så fine, men altfor dyre. Dyrt med 999kr og, men ihvertfall litt bedre enn 2000-3000kr. De jeg kjenner som har den skryter ihvertfall veldig av at den er varm og god til vinterbaby, og holder bra til neste eller hvis man vil selge den videre senere :)

Tenåringsmor og gravid ved hjelp av Icsi

02.07.2017 kl.12:51

Har det nøyaktig som deg! Vi har termin samme dato, og jeg kjenner ingenting heller. (Dette er min nr.2) Fikk høre hjerteslagene hos jordmor 14+0, jordmor mente jeg var 13+5, så du kommer til å høre de 16+1! :)

Her er en link med noen gode tips om hva en trenger: https://www.libero.no/barnet-ditt/artikler/gravid/innkjopsliste-til-babyen--hva-trenger-en-nyfodt/

Mensviventer

03.07.2017 kl.14:45

Jeg har vært mye kvalm i starten,men etter uke tolv forsvant alle symtomer..Kjenner ingenting og føler som du..Var på tidlig ul privat i uke 13 og han sa at morkaken ligger foran og at det da vil ta litt tid før jeg vil kjenne noe..kanskje ikke før i uke 20 eller senere..Var hos jordmor forrige uke og fikk høre hjertelyd igjen:) Hun sa at det ikke alltid var sikkert at det fant lyd og at man ikke måtte blir redd for det..Men hun fant lyd med der samme:)Masse lykke til med timen din hos jm,håpe du får høre hjertelyd og får god informasjon ellers:)

Tobarnsmor

05.07.2017 kl.17:30

Hei!

Gratulerer med graviditeten! Forstår akkurat hva du mener og du er ikke alene i verden om å ikke føle deg gravid. Jordmødrene kaller dette 'inngenmannsland', der du har passert de første 12 ukene, men enda har du kommet så "kort" at det er vanskelig for jordmor å kjenne etter hjertelyden og at du i det hele tatt skal kjenne liv. Husk at det er HELT NORMALT å ikke kjenne noe før i uke 20 som førstegangsgravid og da er det så vidt at du kjenner sommerfuglene eller den lille fisken som spreller inni deg. Husker at jeg var så fortvilet i denne perioden, så det jeg vil anbefale deg er å prate om dette til både jordmor, lege og den/de som står deg nær. Kanskje bestille en tidlig ultralydundersøkelse - bare for å se/bekrefte at det faktisk er noen der? (Privatklinikk) :-) Lykke til videre!

Ingvild

15.07.2017 kl.11:17

Hei

Fin blogg, gøy å se andre i samme situasjon.

Vi hadde også ICSI på Ullevål/Riksen (de ble jo slått sammen denne våren). Uttaket vårt var et par uker etter ditt, den 6. april. Jeg har altså termin 30. desember.

withloveandscience

07.08.2017 kl.09:31

Ingvild: Tusen takk! :)

Skriv en ny kommentar