hits
Prøverørsprosessen For å få tiden til å gå Gravid Om oss Kontakt meg På Instagram

Siste sommer uten barn!

  • 07.08.2017 kl.10:43

Selvfølgelig er det sol og pent vær i dag. Selvfølgelig ringte vekkeklokkka til normal tid, og selvfølgelig er ferien over. Det var både godt og kjedelig å komme tilbake på kontoret, på en gang. Tilbake til hverdagen, ferien 2017 er overstått, og det er den siste sommerferien uten barn for oss! Ukene har rast avgårde, og jeg lurer på hvordan vi skal få tiden til å gå like fort mot høsten og termin. 

Liten oppdatering er på sin plass, siden jeg har vært helt elendig til å blogge de siste mnd; jeg er i dag 19+5! Altså, om et par dager er jeg straks halvveis, HALVVEIS, i svangerskapet med vårt lille bøllefrø! Kjenner jeg begynner å bli klar for å få ting på plass, og et par ting har vi jo fått ordnet i ferien. Vi har fått kjøpt barnevogn og bilsete. Eget innlegg om det kommer.

Jeg begynte å kjenne antydning til liv rundt 17+5. Det var som en såpeboble som sprakk i magen. Det kilte og boblet på en måte som egentlig er vanskelig å forstå. Jeg tenkte at det kunne være mini som gjorde sin tilstedeværelse kjent, men det var så lite og varte kun i et sekund, at jeg likevel var i tvil om det var det jeg kjente. Nå er er ikke lenger i tvil! Sirkusartisten vår kan enda ikke kjennes tydelig på utsiden av magen, men inni er det full baluba på morgen, etter middagsinntak og etter leggetid. Gleder meg til å kjenne mer liv og tydligere spark, som sambo også kan delta i! 

Vi var på ordinær ultralyd på 19+1 og alt så heldigvis bra ut! Vårt lille bøllefrø er litt småsjenert, og snudde ryggen til så fort vi prøvde å ta bilde av fjeset! Men til slutt fikk vi da en liten titt! Kjønnet vil vi ikke vite, men jeg har en sterk følelse av at det blir gutt. Vi fikk ny termin også!. Jeg ser det er mange som mener at man ikke skal flytte på termin ved IVF, og jeg er jo forsåvidt enig i det. Man er jo ved IVF, helt sikker på når befruktning skjedde, og således kan man jo beregne en rimelig sikker termin. Men det kommer vel også ann på hvor fort mini vokser tenker jeg, for vår termin ble nemlig 23. desember! Så god jul, si! Det blir en spennende jul i år! Jeg håper jo fortsatt på at det blir januar 2018, men det er desverre ikke mye jeg kan gjøre med det. En ting er sikkert, vi reiser ikke langt i jula! 

Ellers har jeg fått antydning til halsbrann når jeg spiser krydret mat, men heldigvis ikke så mye at det har blitt plagsomt enda. Og de fleste klærne mine passer enda, men mine gamle bukder har jeg måtte legge bort. Må nok kjøpe litt høstklær/vinterklær på mamma-salg fremover! 

#gravid #ivf #ultralyd #sommer #hverdag #svangerskap #mamma #ønskemamma #prøverør #icsibaby

Én kommentar

lykken vår.

07.08.2017 kl.20:28

Masse lykke til! Blir nok fint med et desember barn og! Bedre julegave kan en ikke få <3

Skriv en ny kommentar