hits
Prøverørsprosessen For å få tiden til å gå Gravid Om oss Kontakt meg På Instagram

Oppdatering på resultatene hos legen

  • 12.09.2017 kl.12:16

Håper dere alle hadde et godt valg i går! Selv om jeg personlig hadde håpet på et annet resultat, så syns jeg det var en spennede dag/kveld. Jeg var valgfunksjonør i den kommunen jeg bor i, og det ble en lang dag med telling på slutten. 

I dag ringte jeg til legekontoret for å høre om prøvesvarene fra forrige mandag var klare. Da tok jeg glukosebelastningstest, noe jeg ikke syns var nevneverdig behagelig pga den tykkflytende drikken jeg måtte ha i meg, men som gikk helt greit. Svarene mine var 4,4 som fastende, og 7,0 etter to timer, noe som vil tilsi at jeg ligger innenfor normalen, hva angår blodsukker i et svangerskap. I praksis vil dette si at jeg ikke bør utsettes for de største sukkerbombene i svangerskapet, men at jeg ellers kan ta det med ro. Jeg er så lettet! Jeg var så bekymret for svarene, og det var godt å få vite at de er normale. 

Nå er jeg godt i gang med å fylle ut NAV søknader og det som hører med. Litt av en jungel altså! Helidgvis er en kollega tilbake fra jobb etter endt mammapermisjon i dag, så det er mulig å få litt hjelp fra ei som allerede har vært gjennom dette.  

#ivf #gravid #glukosebelastning #prøvesvar #Icsibaby #svangerskapsdiabetes #familie #blodprøve #personlig

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar