hits
Prøverørsprosessen For å få tiden til å gå Gravid Om oss Kontakt meg På Instagram

Gravid, underlivsplager og restless legs!

  • 03.11.2017 kl.10:31

Oii, nå har jeg litt dårlig samvittighet. Dårlig samvittighet for å ha latt dette blogginnlegget vente så lenge på seg! Jeg har tenkt emange ganger de siste ukene at NÅ, nå skal jeg skrive et oppdateringsinnlegg. Men neida. Dagene går forbi, og jeg føler kanskje at mine opdateringer blir...kjedelige? Det er ikke så mye endringer, ikke så mye å skrive om? Men nå har jeg endelig fått satt meg ned, og tar meg tid til å oppdatere dere litt! (Fikk koselig kommentar om hvordan det sto til, og da fikk jeg ENDA mer dårlig samvittighet. Takk for sparket jeg trengte i baken, Therese ;) ) 

Vel, hvor begynner jeg? Fortsatt gravid, og jeg blir tjukkere og tjukkere. Det begynner å bli litt vanskelig å bøye seg fremover, og komme seg opp av sofaen fra halvveis liggende stilling. Jeg er i skrivende stund 32+3 på vei, altså gravid i uke 33, med 32 fullgåtte uker og 3 dager bak meg. Det er bare 56 dager igjen til termin, 25 dager igjen til permisjon og 16 dager til jeg offisielt er høygravid. Bøllefrøet har funnet ut at blæren er en umerket bokse/sparkesekk, og at å strekke seg så langt det går opp mot ribbeina er gøy. Alle kontroller tilsier at h*n ligger pitte litt over snittet angående vekt, men det kan godt skyldes at jeg har fått dilla på Troika, og spiser dette flere ganger i uka. Bøllefrøet skal, i følge apper jeg bruker, veie rundt 1,8 kg. Det vil si at mine ekstra kilo, dessverre ikke bare er ungen, livmor, forstervann og morkake.. (Hei, treningstimer etter fødsel...) Akkurat nå gir jeg faen i vekta, så lenge alt ser bra ut med mini. Er det en gang i livet man skal kose seg, så er det vel nå? Så, hei, Troika! 

Av gravidplager, så har jeg tidligere nevnt at jeg ikke har noen plager, annet enn underlivet mitt, som jeg nevnte her. Dette har ikke blitt bedre! Underlivet mitt er hovent, og ømt! Det gjør vondt å reise seg raskt, eller sette seg ned hardt. Merkelig nok gjør det ikke vondt å ta på det, så mistenker at ømheten kommer fra noe lenger "inn", om dere skjønner. Likevel så fører det jo til at jeg ikke akkurat føler for å bli så mye tafset på der nede, men har da likevel prøvd å være flink til å la sambo komme til i det siste. Hva er det man sier, ikke la mannen gå ut av huset sulten eller kåt? 

Kan også legge til restless legs på plagelista. Dette er på en måte kramper i leggen, som fører til en uimotståellig trang til å bevege på beina. Dette er ikke direkte vondt, men forferdelig upraktisk når man skal sove! Og veldig slitsomt! Har lest at det skal hjelpe å ha beina høyt, ulltråd rundt ankelen (hvordan skal det funke?), og å spise magnesium. Enn så lenge så har jeg prøvd alt, unntatt ulltråden.. Har ikke helt trua på det, men får vel prøve det også. 

Legger også ved det siste magebildet jeg tok, som allerede snart er to uker siden! LOVER å bli flinkere til å ta bilder altså. Dæven så dårlig jeg er på det. 

 

#gravid #plager #personlig #underlivsplager #underliv #sexliv #ivf  #prøverør #icisbaby #uke33

 

6 kommentarer

Therese

04.11.2017 kl.00:47

Noen ganger trenger man bare et lite dytt;-) Veldig koselig å lese fra deg igjen. Gleder meg allerede til neste innlegg:) God helg!

withloveandscience

04.11.2017 kl.09:29

<3 <3 <3

Frua

06.11.2017 kl.19:16

magnesium funker veldig greit mot restless legs! ;D

trenger ikke store nyheter hver gang du skriver, er bare ålreit å høre hvordan er det er å være gravid fra andre og følge ferden :) Er ålreit å høre at man ikke er alene med alt rart som skjer med kroppen! hehe.

Jeg har forresten begynt å lese "mamma for første gang" av Gro Nylander. kjempefin bok om hva som skjer under og etter fødsel, veldig spennede og jeg trodde jeg visste litt om nyfødte babyer men har skjønt jeg kan ingenting :p Så veldig kjekt med litt info :)

withloveandscience

07.11.2017 kl.09:47

Frua: Tusen takk! Vi har fått låne en svnagerskapsbok fra et vennepar som var litt tidligere ute enn oss, og den også er kjempeinformativ! :) Man lærer jaggu mye nytt! Bratt kurve! :)

Helene Viktoria

10.11.2017 kl.12:53

Kan jeg spørre hva den appen der heter? har prøvd å finne den, men finner den ikke...

withloveandscience

10.11.2017 kl.13:30

Helene Viktoria: Den heter BabyPics :)

Skriv en ny kommentar