hits
Prøverørsprosessen For å få tiden til å gå Gravid Om oss Kontakt meg På Instagram

Ting jeg må bli flinkere til..!

  • 09.11.2017 kl.13:23

Nå har jeg kommet inn i en negativ spiral, og tenker over alt som burde vært gjort og ting som jeg burde bli flinkere til.. Det er 7 uker til termin! 7 uker høres kanskje lenge ut, men jaggu begynner ikke ting å røyne på. Og begynner å kjenne på at tiden kanskje går litt for fort! 

Jeg burde ha:

- Vasket ned hele huset. Ikke bare til ungen kommer, men også til jul! Hvordan skal jeg orke det når det nærmer seg? 

- Vasket alle barneklærne. I det minste så har jeg tatt av alle merkelappene på det vi har nå, og hengt de pent opp i skapet. Det tar jo ikke lang tid å få vasket de, men det er et tiltak. 

- Laget julekort. Tanter og bestemødre forventer julekort, i år som i fjor. I fjor ble det noen ferdigkjøpte (men pengene gikk i det minste til UNICEF), og de blikkene jeg fikk kommer jeg ikke til å glemme. Har jo permisjon i desember, kanskje jeg rekker å lege noen i år? 

- Kjøpt inn alle julegaver. Jeg kan ikke se for meg at shopping på storsenter, høygravid er tingen. 

- Spist sunnere. Og kuttet ut sjokoladen. 

- Beveget meg mer. Hører det jo hele tiden, at det er bra å holde seg i bevegelse. Men de nærmeste svømmehallene her arrangerer ikke gravidsvømming på kveldstid, så da ble ikke det noe av... 

- Tatt bilder av meg selv og sambo, samt livet generelt. Jeg er såå dårlig på dette, og jeg er sikkert en av de som ikke kommer til å ha bilder av ungen utenom de store begivenhetene. For dårlig! Kanskje jeg burde ønske meg et ordentlig kamera til jul? 

- Skrive blogginnlegg. Noen ganger har jeg så dårlig samvittighet, fordi jeg logger meg inn bare for å lese blogger, og ikke skrive noe til alle dere som faktisk gidder å lese min. Nå blir det litt skjerpings! Og med punktet over, så blir det kanskje litt flere bilder også! 

- Gjøre knipeøvelser. Ja jeg vet. Ellers tisser du visst på deg i tide og utide etter fødsel.. 

Gud bedre, hvordan skal dette gå? Jaja, har i det minste avtalt henting av barnevogn, og lagt inn alt vi har planlagt i kalenderen. I det minste. 

 

#Gravid #tidsklemma #branok #flinknok #helse #ivf #prøverør #uke33 

 

2 kommentarer

Onskemamma.blogg.no

09.11.2017 kl.15:03

7 uker?! Gurimalla så fort tiden har gått. Syns nettopp jeg begynte å lese bloggen din da du holdt på med forsøk. Kos deg siste tiden av graviditeten og ikke tenk så mye på alt du burde/skulle :)

withloveandscience

09.11.2017 kl.15:06

Onskemamma.blogg.no: Tusen takk for det! :)

Skriv en ny kommentar