hits
Prøverørsprosessen For å få tiden til å gå Gravid Om oss Kontakt meg På Instagram

På den eneste dagen jeg var helt sikker på at det IKKE kom til å skje, så skjedde det!

  • 14.11.2017 kl.12:53

Helga har vært storveis! Jeg har vært på besøk hos min mor hele helga, mens sambo har fått hjelp til å polere bil hos en kompis, og fikk tilbrakt litt tid med gode venninner på lørdagskveld. DEt var deilig å senke skuldrene og slappe av, før jeg går inn i tiden som offisielt høygravid. På søndag var det farsdag, og det ble selvsagt en liten oppmerksomhet til min flotte stefar denne dagen, med gave og kake. Men, hele helge har jeg sovet dårlig. Jeg har sovet i en ukjent seng, og selv om jeg hadde med meg BBhugme-puta mi, så fant jeg ingen komfortabel stilling å sove i, noe som resulterte i litt dårlig søvnkvalitet. Derfor var jeg ganske sliten på søndag, etter å ha fartet litt i helga, og sovet dårlig. Ble egentlig litt lettet og glad da sambo foreslo å reise litt tidligere enn planlagt, fordi bilen var klar. Jeg ga mor en god klem og sa at nå måtte nok hun komme til oss på besøk frem til termin, og oppe hos våre venner som hadde hjulpet oss med bilen, sa jeg til venninnna mi, at vi fikk prøve å få til noe før jul en siste gang. 

Vi fikk satt oss i bilen og beynte på turen hjemover. Sambo ville kjøre sideveger, siden bilen var nypolert, og jeg hadde ingen klager på det. Vi kjørte pent og pyntelig hjemover med et par gode stopper. Vi hadde tenkt oss hjemom kune for å hente farsdagsgaven til svigerfar, før vi skulle hjem til dem for å spise mer kake, så når jeg kom hjem, hoppet jeg ut av bilen og låste opp døra. 

OVERRASKELSE! 

Der, på kjøkkenet, sto det fullt av folk! Inkludert mamma og min venninne jeg akkurat hadde sagt hade til! For en overraskelse! Det var stelt i stand til babyshower for meg, og det var helt rørende hvor mange som hadde tatt turen! 

Samboer'n min hadde nok hatt en baktanke med å kjøre gamlevegen, og ved å sende meg inn etter gaven. Lurifaksen har vært med på planleggingen og har visst om dette hele helgen. Han sa han hadde syntes litt synd på meg, da han skjønte hvor sliten jeg egentlig var, og når han visste at jeg hadde kjøkkenet fultl av folk når jeg kom frem. Ingen har røpet noe som helst, og jeg har virkelig ikke skjønt noen ting!

(Det eneste jeg har stussa på, var at sambo plutselig skulle vaske nede og gjøre barnerommet helt i stand i 2. etasje..) 

Det skal også sies at jeg mistenkte kanskje at det kom til å skje noe i helga, siden vi var så mange som skulle møtes på lørdag. Men når det ikke var noe der da, så slo jeg helt fra meg tanken, siden det var farsdag på søndag, og de fleste er jo opptatt med sitt denne dagen. Likevel er jeg så heldig at folk stiller opp, selv om de har en egen familie å prioritere denne dagen <3 Flere bilder kommer i løpet av de nærmeste dagene, må bare får sortert litt først. 

 

 

6 kommentarer

Onskemamma.blogg.no

14.11.2017 kl.13:10

Så koselig overraskelse:D

withloveandscience

14.11.2017 kl.15:19

Onskemamma.blogg.no: Veldig! :D

ivfetter40

14.11.2017 kl.21:39

Ha ha så kult ;-) Er jo moro med overaskelse selv om man er aldri så sliten ;-)

Therese

03.12.2017 kl.23:02

Hei du! Hvordan går det med deg i innspurten?:D

Therese

30.01.2018 kl.22:38

Hvordan går det med dere og den etterlengtede babyen?:) Hadde vært hyggelig med en liten oppdatering for oss som har fulgt deg fra starten. Håper alt er bra:)

AndeMamma.blogg.no (Grete)

15.03.2018 kl.10:38

Heihei! Elskar blogga di. gutta di e så søt! skjekk ut blogga mi då!

Skriv en ny kommentar